Programma FWO aankomende donderdag

Na het succes van gisteren in Schiedam hebben we de komende donderdag een clubavond, waarin fotografen uit de hele wereld ons tot inspiratie kunnen dienen. Komende donderdag kunnen jullie de meest (of minst) bijzondere foto’s laten zien van de fotograaf die jullie aan het begin van het seizoen op een lootje hebben getrokken. We verwachten van jullie dat je in maximaal 5 minuten vertelt waarom de beelden zo aanspreken, of waarom je het onbegrijpelijk vindt dat deze foto’s op deze manier genomen zijn. Als het maar boeiend is!! We hebben daarin een limiet aangehouden van drie foto’s per fotograaf, om iedereen aan bod te laten komen. Maar …

Op dit moment zijn er 11 leden die mij een aantal foto’s of (film!!) hebben doorgestuurd om de magie van de beelden te delen. Ik hoop dat er de komende dagen nog foto’s binnenkomen en zou graag een avondvullende clubavond willen hebben. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, maar heb je wel een lootje getrokken, stuur mij dan de drie foto’s met  een kleine motivatie. Heb je mogelijk nog vragen, laat het me weten.

Tot donderdag,

Hanko