21 Maart Clubuitje

Volgende week donderdag 21 maart heeft de programmacommissie een heel leuk uitje kunnen bewerkstelligen. We gaan een avondje fotograferen in een oude jeneverstokerij in Schiedam. Via ons oud-lid Toon is dit mogelijk geworden. Deze ruimte wordt ook verhuurd voor feesten en partijen. Wij mogen er een avond gebruik van maken. Er is ruimte genoeg om te fotograferen..laat deze kans op een bijzondere locatie dus niet aan je neus voorbijgaan.

Tijd: 19:15uur tot plm. 22:00uur
Adres:
Tuinlaan 74
Schiedam
(er kan op het terrein achter het hek gratis geparkeerd worden)

We kunnen met elkaar meerijden. Wie dit wil kan om 18:40 uur bij de fotoclub verzamelen. We rijden om 18:50uur weg. Wie er wel of niet rijdt kunnen we daar ter plekke bepalen. Wil je rechtstreeks gaan, dan is dit natuurlijk geen probleem.

Groet,

de ProgrammaCommissie